nedelja, 21. julij 2013

Prvič za šivalnim strojem

Do sedaj sem znala prišiti samo gumb. Nič drugega. Še luknjice na pajkicah ali nogavici se nisem znala lotiti . Želja po tem, da bi znala kaj luštnega sešiti je bila v bistvu vseskozi nekje potlačena. Dokler nisem za rojstni dan spomladi od mami dobila šivalni stroj. Aaaaaaa, zdaj bo pa treba začeti. Ampak kako? Saj nisem znala napeljati sukanca, pojma nisem imela o šivalnem stroju. Strah me  je bilo odpreti škatlo in sem jo kar postavila v kot sobe. In stroj je tam stal 4 mesece.
Sedaj, ko imam dopust, sem se odločila, da premagam tudi ta bavbav. Nekaj stvari mi je razložila sestra, pregledala sem miljon tutorialov, filmčkov, prebiram bloge in sem se počasi lotila. Če mi bo le  čas dopuščal, bom šivalni stroj večkrat postavila na mizo.
Za začetek pa pokažem dve ljubki mucki <3 <3




8 komentarjev:

  1. Res sta ljubki in če je to tvoj prvi šiviljski podvig, moj globok poklon. Krasno ti je uspelo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Nadvse odlicen zacetek. Nice se ne bat strojcka :)

    OdgovoriIzbriši
  3. joj tole si pa tudi jaz zelo želim probat, samo še nisem prišla do svojega šivalnege stroja :) tebi uspeva zeloooooooo dobro, tako sta skrčakni, bi eno kar posvojila :))) lp

    OdgovoriIzbriši
  4. Brskam po tvojem blogu in občudujem krasne stvari, ki jih šivaš, zdaj pa vidim, da si šele pred kratkim začela - očitno si ekstra nadarjena za šivanje, če so ti že prvič uspele najbolj kjut muce :) BRAVO! Vsekakor si mi dala upanje, da bo tudi meni kdaj uspelo kaj podobnega, ker trenutno znam le prišiti kakšen gumb :)

    OdgovoriIzbriši