sobota, 3. januar 2015

Naj bo leto 2015 čarobno!

Moje objave so žal postale redke. Čas mi enostavno polzi med rokami. Ob treh otrokih, gradnji hiše, službi in še kupom aktivnosti, ki jih imam, mi časa za ustvarjanje zares primanjkuje. ZAto so trenutki, ki so namenjeni samo moji duši, še toliko bolj dragoceni. :) In to cenim.
Nazadnje sem "ustvarila" (beri: sešila) eno dojenčkasto toaletko za pleničke in robčke za malega fantka, ki je na svet prikukal veliko prezgodaj. Na srečo je vse ok in je po dolgih tednih končno doma. Zato si zasluži tudi posebno tortico - tortico iz pleničk. Ker je trenutno na Craftalnici izziv "karkoli", tortico in toaletko prijavljam na tokratni izziv.


6 komentarjev:

  1. Jooooj kako krasne žirafice in torta je fantastična ideja! srečno v novem letu ti želim tudi jaz in naj bo čim bolj kreativo! lp

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasno si tole uštimala. Naj bo 2015 najboljše in več časa zase in ustvarjanje ti želim.

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovito tortico si naredila! Krasno darilo.
    Tudi tebi želim srečno in predvsem ustvarjalno 2015 :-))
    Hvala, ker se igraš z nama v zadnjem 2014 izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  4. Ooooo, kakšna rasna tortica in žirafice na toaletki so res nekaj posebnega. Malemu korenjaku pa vse dobro na poti odraščanja <3.
    Hvala, da si se nama pridružila v zadnjem izzivu Craft-alnice v letu 2014. Srečno in pozdravček Lili

    OdgovoriIzbriši
  5. Zelo lepo si to naredila in verjamem, da pri treh otrocih in gradnji hise nimas kaj dosti prostega casa. Naj bo leto prijazno in zdravo.

    OdgovoriIzbriši
  6. Waww.. zelo všečno. Dobra ideja za darilo :)
    Sledim objavam, lp Maja

    OdgovoriIzbriši